header img xs
header img sm
header img xl

Werkplaats

Onze monteurs zijn vakbekwaam en gespecialiseerd op het gebied van tractoren, landbouw en tuin & park machines. Door middel van trainingen en cursussen blijft de kennis met betrekking tot de nieuwste machines "up-to-date" en een goede service gewaarborgd.

Tevens beschikken wij als dealer over alle apparatuur voor Massey Ferguson tractoren, om uw trekker uit te lezen en of anders in te regelen. Uiteraard staan wij u ook graag bij met andere merken tractoren en machines.

In onze ruime werkplaats wordt gewerkt met moderne apparatuur en gereedschappen om reparaties en onderhoud van diverse aardt uit te kunnen voeren op een snelle vakkundige manier. Zo bent u bij Akkerman Mechanisatie altijd aan het goede adres!

Voor service op locatie beschikken wij over goed uitgeruste servicewagens. Deze geven ons de mogelijkheid om allerhande reparaties ter plaatse uit te voeren. Mocht dit onverhoopt niet op locatie kunnen, hebben wij de mogelijkheid om met eigen vervoer uw trekker of machine naar de werkplaats te vervoeren.  

Naast gangbare gereedschappen zoals airco, vermogens en hydrauliektesters, las- en snijapparatuur beschikken wij ook over een grote voorraad hydrauliekkoppelingen en slangen.

Neem een kijkje in onze werkplaats:

Werkplaats Werkplaats Werkplaats Werkplaats

Top

Kenteken voor uw tractor?

Een kentekenplaat voor uw landbouwvoertuig?

Bestel hem nu via www.akkermanmechanisatie.nl !